De influencer marketing campagnes van afgelopen week

Fluencify Blog Thumbnail Lipstick

Deze week hebben verschillende influencers zich kunnen uitleven in pretparken en is er geshowd met mooie producten op Instagram. We hebben het internet weer afgespeurd naar verschillende samenwerkingen tussen influencers en brands. We geven je een klein overzicht van wat ons opviel.

Alboe.nl – BillyBird Park Hemelrijk

Het park heeft de familie uitgenodigd om een dagje langs te komen met de kids. In de vlog laten Ilonka en Kim zien wat het park te bieden heeft. Alle attracties en speeltoestellen komen aan bod, de kinderen hebben het er in ieder geval erg leuk gehad.

 

Sanny zoekt geluk – My Jewellery

Sanny heeft in samenwerking met My Jewellery een paar selfies gemaakt en gepost op Instagram. Daarnaast mag ze 20% korting cadeau geven aan haar volgers. Vrolijke foto’s Sanny!

 

Rutger Vink – Flush Force

Rutger heeft een vrij jonge doelgroep, daar speelt Flush Force goed op in door hun speelgoed te laten promoten in een van zijn video’s. Hij laat zien hoe de pot werkt en dat er beestjes te verzamelen zijn.

Nienke Plas – Blockers de film

Nienke liet in haar laatste vlog een stukje uit de trailer van Blockers zien. Maar of ze hem ook echt heeft gezien is nog maar de vraag. Resley (vriend van) heeft, zoals in de vlog te zien is, in ieder geval geen tijd om mee te gaan.

Annic – Manfield

Annic heeft de eer gehad om samen met Manfield een schoenencollectie uit te brengen. Luipaardprint is een terugkomend thema in de collectie, maar ook mooie hakken zijn te vinden in de webshop van Manfield.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *