De influencer marketing campagnes van afgelopen week

Thumbnail blog fluencify influencer marketing campagnes 4

Welkom bij alweer een nieuw overzicht van de samenwerkingen met influencers die wij online zijn tegengekomen en ons zijn opgevallen. De afgelopen weken zien we een strijd om de influencers door horlogemerken en die lijkt voorlopig nog niet gestreden. Lees gauw verder over welke samenwerkingen er nog voorbij zijn gekomen.

Alboe.nl – P20

Komende dagen wordt het natuurlijk heerlijk weer en het is ook al een paar dagen lekker geweest. Superslim van P20 om in deze periode samen te werken met Alboe.nl. Zij hebben een informatieve video gemaakt met info over de zon en de bescherming tegen de zon.

Manon Tilstra – Mi-moneda.com

Mi-moneda heeft Manon een paar kadootjes gegeven die haar vriend voor haar heeft gepersonaliseerd. Ze verteld dat dit ideaal is voor moederdag en heeft een kortingscode voor haar volgers.

Jipp Heldoorn – Hello Fresh

Hello Fresh heeft de afgelopen weken flink wat influencers benaderd voor een samenwerking. In de video’s van onder andere Serena Verbon en Diana Leeflang kon je de boxen van de bezorgdienst al voorbij zien komen. Ook Jipp Heldoorn heeft met een box gekookt voor haar vriend.

Lizzy van de Ligt – Rosefield Watches

De horlogemerken laten er geen gras over groeien, er ontstaat bijna een strijd om de influencers die nog geen horlogemerk aan zich hebben gebonden. Afgelopen week zagen we onder andere Rosefield voorbijkomen op het instagramaccount van Lizzy.

Nina Warink – Paris Crooks

Paris Crooks is een label dat unieke unisex items maakt. Het label is opgericht door de heren Twan Elfers en Danny Roumimper (vriend Anna Nooshin). Nina heeft de trui lekker naar het koude strand aangedaan en gaf haar vrienden even een shout-out in haar Instagrampost.

 

Thomas – Q-Music

Thomas werd door Q-music uitgedaagd om langs te komen voor een lesje zeemeermin (man?) zwemmen. Waarschijnlijk heeft hij hier niets voor gekregen, maar de ervaring zelf vond hij al ontzettend leuk! In zijn vlog kun je zien hoe de challenge hem vergaat.

Yvonne – Nakdfashion

Yvonne die je misschien kunt kennen van haar deelname aan Wie is de mol, heeft afgelopen week een lekker zomers jurkje van Nakd fashion geplaatst op haar Instagram. Ook zij is gevraagd een kortingscode te delen met haar volgers.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *