De influencer marketing campagnes van afgelopen week

Fluencify Blog Image

De influencers hebben afgelopen week niet stilgezeten, wimpers zijn gelift en pretparken zijn bezocht. Al met al zijn er afgelopen week weer een aantal mooie samenwerkingen geweest. We zetten er een paar voor je op een rijtje.

 

Beautylab – Lashismore

Serena lag afgelopen week in de stoel bij een schoonheidsspecialist om haar wimpers permanent te laten krullen. Ze gaat natuurlijk bijna bevallen, dus het is voor haar lekker makkelijk als ze dat niet elke dag meer hoeft te doen. Haar zusjes gingen ook mee, maar dan om wimper extensions te laten zetten. Serena wilde dit liever niet omdat ze dan geen mascara’s meer kon reviewen.

 

Kristina K – Snapseed

In haar laatste vlog liet Kristina een samenwerking zien met de app Snapseed. Ze had er een foto uit Parijs mee bewerkt die eerst veel te donker was. Ze is erg te spreken over het resultaat wat hierboven te zien is.

 

Anna Nooshin – Pyrex

Pyrex is een Italiaans merk wat sportieve en stoere kleding maakt. Anna Nooshin die doorgaans grote merken draagt, is erg te spreken over de roze top en trainingsbroek.

 

Familie Lakap – NickJR fandagen

De familie Lakap was uitgenodigd door NickJR om langs te komen bij de fandagen in Duinrell. Ook was het voor de kleine Devran een spannende dag omdat hij voor het eerst in de achtbaan ging.

 

Sixfeetfromtheedge – Nike

SSFTE en Nike samenwerking

Debbie heeft afgelopen weekend lekker in de zon gezeten en heeft de kans om een foto van d’r nieuwe Nike’s te maken niet laten schieten. Lekker in de zon bij Brouwerij ’t IJ in Amsterdam.

 

StukTV – Feyenoord

STUKTV en Feyenoord samenwerking

StukTV heeft in samenwerking met Feyenoord een challenge gedaan waarin zij verkleed gingen als mascottes. Verkleed en al gingen ze mensen lastig vallen en laten schrikken, al met al een hilarische video.

 

Thomas Cox – G-star

Thomas en G-star samenwerking

Thomas is onder andere werkzaam geweest als presentator en sidekick op RTL. Nu is hij nog presentator voor Concentrate op YouTube en kan hij daar helemaal z’n ei in kwijt. Bijna dagelijkst gooit ie wel een foto online op Instagram. Afgelopen week was dat een fashionable foto met een G-star jeans, met lekker veel zakken!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *