NIEUW: De influencer marketing campagnes van afgelopen week

Bellinga samenwerking HEMA vlog

6 April 2018

Elke week zijn er weer enorm veel posts van Nederlandse Influencers die een samenwerking zijn aangegaan met een brand. We geven je een greep uit de samenwerkingen van afgelopen week.

 

Jessie Maya – United Wardrobe

Jessie Maya plaatste afgelopen week een video waarin ze liet zien hoe ze de app van United Wardrobe gebruikte. Het is zeker niet de eerste keer dat United Wardrobe YouTubers inzet om hun app te gebruiken. Onder andere Mascha Feoktistova (Beautygloss), Diana Leeflang (Disfordazzle) en Teske de Schepper gingen haar voor.

 

De Bellinga’s – HEMA

De Bellinga familie is lekker aan het knutselen geslagen. Fara (moeder) vertelt in hun dagelijkse vlog dat ze langs de Hema is geweest voor knutselspulletjes en wat kleding voor de kinderen.

Chickslovefood – Lassie

De dames van Chickslovefood hebben in samenwerking met Lassie een recept geschreven voor een sushibowl. In de sushibowl wordt de speciale zilvervliesrijst met spelt en quinoa van Lassie als basis gebruikt.

 

Zwanetta – Natural Body Cosmetic

Zwanetta kennen we natuurlijk allemaal van Temptation Island, en dat heeft haar een hoop nieuwe volgers opgeleverd. Voor bedrijven is dat hardstikke interessant en in dit geval ook voor een lokaal bedrijf wat in samenwerking met Zwanetta een beautybehandeling weggeeft.

Nikkie Tutorials – Maybelline

Nikkie werkt al een tijd samen met Maybelline als ambassadrice. Grote internationale namen gingen deze samenwerking ook aan. Hierdoor post ze eens in de zoveel tijd een tweet of Instagrampost waarin ze Maybelline benoemd.

Levy Jansen – Hartstichting

Heel vaak zie je ze niet voorbij komen, samenwerkingen met goede doelen, maar in dit geval werkt Levy samen de Hartstichting. Hij moedigt zijn volgers aan te doneren aan de Hartstichting voor het plaatsen van nieuwe AED’s. Goede zet van Levy!

 

Welke samenwerking is jou opgevallen afgelopen week?

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *